Left Fortsätt handla
Din order

Varukorgen är tom

Du kanske är intresserad av:
11 560 kr
Mängdrabatter på stora delar av vårt sortiment

Organic India

Organic India

 

Organic India är ett företag baserat i Indien som fokuserar på ekologiskt jordbruk. De samarbetar med små familjejordbruk för att odla ekologiska grödor över stora områden. Företaget producerar varor med syftet att stödja hälsa och välmående, samtidigt som de etablerar ett samarbete mellan natur, producenter och konsumenter.

För att säkerställa kvaliteten på produkterna utbildar Organic India sina jordbrukspartners i ekologiska och biodynamiska odlingstekniker. De täcker kostnaderna för att skaffa de nödvändiga ekologiska certifikaten och köper sedan skördade produkter till priser som är över genomsnittet. Bönderna använder också växtrotation, vilket resulterar i en diversifierad skörd och en hållbar inkomst.

Företagets övergripande vision handlar om att utveckla en affärsmodell som stöder övergripande välmående, naturen och samhället. De strävar efter att vara globalt erkända för sina genuina ekologiska produkter och för sitt engagemang för hälsosamt levande.

För att säkerställa produktkvalitet har Organic India uppnått certifieringar som HACCP, GMP, ISO 9001-2015 och Kosher. De har också mottagit ekologiska certifikat från Control Union och SGS, i enlighet med internationella ekologiska standarder som USDA, EU och NPOP. Företagets hela produktionsprocess, från frön till försäljning, följer strikta riktlinjer för att säkerställa produktintegritet och kvalitet.

 

Utforska vårt Organic India sortiment