Left Fortsätt handla
Din order

Varukorgen är tom

Du kanske är intresserad av:
11 560 kr
Mängdrabatter på stora delar av vårt sortiment

Solgar kosttillskott

Solgar kosttillskott

 

Solgar är en producent av kosttillskott med rötter som går tillbaka till 1947. Med egna produktions-, distributions- och laboratoriefaciliteter kan Solgar säkerställa kvalitetskontroll i varje steg av processen, från tillverkning till slutprodukt.

Solgar laboratoriet, baserat i USA, drivs av ett team av utbildade specialister. Här genomgår produkterna många tester för att säkerställa att de uppfyller Solgars krav. Dessa tester görs inte bara en gång, utan flera gånger i olika stadier av tillverkningsprocessen.

Förutom produktions- och laboratoriefaciliteter har Solgar också ett eget forskningscenter. Där granskas alla råvaror och varje steg i tillverkningsprocessen kontrolleras för att säkerställa kvaliteten.

 

Solgar - the Gold Standard

Alla produkter som framställs av Solgar ska möta företagets "Gold Standard" för kvalitet. Detta tillvägagångssätt präglas av företagets ansvarsfulla hållning, där det handlar om att säkerställa kvaliteten på sina produkter snarare än att bara uppfylla de minimikrav som ställs av reglerande myndigheter.

 

Utforska vårt sortiment av kosttilskott från Solgar

 

Solgar