Left Fortsätt handla
Din order

Varukorgen är tom

Du kanske är intresserad av:
11 560 kr
Mängdrabatter på stora delar av vårt sortiment

Waveguard Qi teknologi

I slutet av oktober 2022 utnämnde den Europeiska Uppfinnarassociationen (AEI) Hagen Thiers till årets uppfinnare för Qi teknologin (Qi technology)

Mer än 25 oberoende vetenskapliga studier har gjorts på Waveguards enheter. Mer än någon annan enhet för strålskydd i hela världen.

 

Elektromagnetisk strålning

Vår användning av trådlös teknik har ökat enormt under de senaste åren. Det medför att vi alla exponeras allt mer för strålning.

De vanligaste källorna till förhöjd mikrovågsstrålning är mobiltelefoner, WiFi-routrar, mobilmaster, basstationer, kraftledningar, transformatorer, trådlöst uppkopplade datorer, babyvakter, elmätare och många andra produkter som använder sig av mikrovågor.

Med 5G-utbyggnaden och Internet of Things, IoT, som innebär att allt fler av våra vardagliga produkter som TV-apparater, bilar, kylskåp och tvättmaskiner mm kopplas mot internet, ökar strålningen i den allmänna och privata miljön enormt.

Vi vet i dag med stöd av omfattande vetenskaplig forskning och människors erfarenheter att dessa former av strålning är skadlig för människors hälsa, även växter och djur påverkas negativt.

Mer information om hälso- och miljörisker med strålning och råd om hur de kan minskas finns att läsa om på Strålskyddsstiftelsen hemsida. Strålskyddsstiftelsen utgår från vetenskaplig forskning, forskares bedömningar samt Europarådets rekommendationer.

www.stralskyddsstiftelsen.se

 

Waveguard Qi teknologi

Onaturliga elektromagnetiska fält och de negativa effekterna som de har på kroppen kan minskas bland annat genom speciella väggfärger och skyddskläder men är vanligtvis kostsamma och opraktiska. Den typen av EMF skydd kan också blockera naturliga fält som vår kropp har anpassat sig till.

Waveguard erbjuder en annan lösning: Qi teknologin.

Effektiviteten hos Qi-enheterna baseras på den teknologi som utvecklats internt av Waveguard.

Jämfört med traditionella avskärmningsmetoder utvecklades Qi teknologin på ett helt annat sätt genom en kombination av traditionellt hantverk och kreativt tänkande. Detta krävde år av produktutveckling och prototyp testning, samt en blandning av teknik, matematik och intuition.

Som ett resultat är Qi teknologin utformad för att interagera med subtila elektromagnetiska fält genom sin konstruktion och dess interna geometri.

Qi-enheter innehåller ledande vätskor (Qi-vätska) organiserade i en specifik geometrisk ordning. Genom detta genererar Qi-enheterna ett torusfält av elektroner. Detta är ett energifält som följer ett visst mönster (se illustrationen).

Waveguard

 

Detta fält av elektroner är hur Qi-teknologin neutraliserar överskott av fria radikaler i våra celler genom att fylla på de saknade elektronerna i kroppen.

 

 

För mer information läs (material på engelska):

- Studier Waveguard Qi-enheter

- Vanliga frågor och svar Waveguard Qi-enheter

- Qi-enheter produktjämförelse