Left Continue shopping
Your Order

You have no items in your cart

Du kanske är intresserad av:
11 560 kr
Mängdrabatter på stora delar av vårt sortiment

Om oss

Equmedic föddes ur vår 25-åriga erfarenhet inom hälsokostbranschen och en stark önskan att främja hälsa och välbefinnande. Denna gedigna bakgrund, tillsammans med personlig användning av de produkter vi erbjuder, förstärker vår insikt i produkternas fördelar och effekter.

Vår mission är att förse kunder med noggrant utvalda, kvalitativa produkter som stödjer både deras och vår egen hälsa och välmående. Vi utgår ifrån en holistisk syn på hälsan, där kropp, sinne och själ interagerar som en sammanlänkad enhet och en optimal hälsa och välbefinnande endast kan uppnås när dessa tre aspekter är i balans.

Equmedic strävar efter att erbjuda produkter som bidrar till att uppnå denna balans. Vårt sortiment fokuserar på högkvalitativa varor inom vitaminer och kosttillskott, ayurveda, bioresonans samt skydd mot elektromagnetisk strålning. Vi är ständigt på jakt efter nyskapande produkter för att hjälpa våra kunder nå sina hälsomål.

Ditt omdöme är värdefullt för oss. Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor eller funderingar. Vi ser fram emot att höra från dig.