Left Continue shopping
Your Order

You have no items in your cart

Du kanske är intresserad av:
11 560 kr
Mängdrabatter på stora delar av vårt sortiment

Terranova

Terranova

 

Terranova Synergistic Nutrition, grundat 2008 av Stephen Terrass, är ett prisbelönt företag med över 60 olika kosttillskott tillgängliga globalt. Terranova står ut i kosttillskottsbranschen genom att undvika fyllnadsmedel, bindemedel och andra tillverkningstillsatser i sina produkter. Dessutom är alla Terranova kosttillskott 100% lämpliga för veganer.

Stephen Terrass, grundaren av Terranova, har tidigare varit teknisk direktör för Solgar Vitamin i Storbritannien. Han anses vara en ledande auktoritet inom naturmedicin i Europa, särskilt med inriktning på örtmedicin och botanisk vetenskap. Med över 34 års erfarenhet av närings- och örtmedicin, har Terrass delat sin kunskap genom att hålla mer än 450 föreläsningar i 19 länder och författa åtta böcker.

 

Terranova Magnifood

Terranova Magnifood

 

Terranova använder sig av det unika synergisystemet Magnifood, vilket gör att även de lågdoserade ämnena i deras kosttillskott blir flera gånger mer effektiva jämfört med traditionella tillskott. De flesta av Terranovas örter och växter är frystorkade, vilket bevarar deras bioaktivitet, vilket liknar effekten av en nyplockad växt.

I linje med Terranovas filosofi om renhet och kvalitet, är alla deras produkter helt fria från animaliska källor och tillsatser, inklusive konserveringsmedel, bindemedel och sötningsmedel. Terranova Synergistic Nutrition exemplifierar en vetenskapligt avancerad och holistisk inställning till kosttillskott.

 

Utforska vårt sortiment av Terranova produkter